Takbox Packline NX serien

Takbox Packline NX 215 "Testvinnare" Svart högblank - 450 Liter - Kampanj!

Elegantare takbox finns inte!

Testvinnare i Vi Bilägare!

Komplett med: 
- Snabbfästen
- Öppnas bakifrån 
(I och urlastning från tre sidor)
- 2 st. nycklar

Takräckessystem krävs!
Dessa paket är kompletta för att kunna montera takboxen
Komplettera här: Takräcke till alla bilar

 

 

Mer detaljer

8 195 kr

9 390 kr

Du sparar 1 195 kr

Webblager: Lagervara

Fysisk butik: Kontrollera lagersaldo (Chat)

  • Alltid låga priser!
  • Snabba leveranser!
  • Professionell hjälp!
  •  Faktura 0 kr
  •  Svea Konto
  •  Delbetalningar
  •  Kort

Tillbehör

Produktinformation

Länk till demonstrationsvideo på Packline NX 215

Packline NX 215 är den första takboxen någonsin tillverkad med Twin Sheet!

Den har dubbelt nosparti med integrerat låssystem, vilket ger en oerhört stabil takbox. Nytt är även ett väldigt enkelt "tryck och öppna" låssystem. Dvs. du behöver inte ta av dig handskarna.

 

Egenskaper

Packline NX 215 är världens första takbox, konstruerad med Twin Sheet-teknologi! NX är en ny och revolutionerande produktserie där Packline kombinerar sin kunskap om aerodynamik och den unika produktionsmetoden Twin Sheet. Packline är först i världen med att använda denna nya produktionsteknik, där man genom avancerad teknik vakumformar och svetsar samman två plastdelar med varandra till en enhet. Detta gör att materialet blir extremt starkt utan att man behöver använda mer material. Underdelen består av ett aerodynamiskt ytterskal och kraftigt profilförstärkt innerskal där alla infästningar är dolt monterade. Överdelen följer nyaste bildesignens linjer - stilren design utan störande profiler.

 

NX 215 har ett försänkt frontparti med invändigt förhöjd underdel i framkant för att förhindra att bagaget glider ut, vilket ger ökad säkerhet och stabilitet. Nyutvecklat dubbellås utan att nyckeln behöver användas.

Låg vikt (23 kg) ger hög lastvikt. God invändig höjd och stor lastvolym på hela 450 liter ger plats åt extra mycket bagage på bilturen. Packline NX 215 är marknadens enda takbox med patenterat LiftOff öppningssystem med i- och urlastning från 3 sidor - samtidigt.

 

Material: Högglans ABS acryl
Yttermått (max): Längd: 215 cm, bredd: 88 cm, höjd: 36 cm
Innermått (max): Längd: 210 cm, bredd: 81 cm, höjd 31 cm

Lastvolym: 450 Liter
Vikt: Endast 24 kg
Färger: Svart högblank
Garanti: 5 år!

Uppfyller City Crash normen

 

 

 

OmdömenKlicka här för att lämna ett omdöme


ratingMycket nöjd
Per Mikael H. På 27/04/2018Lätt snyggaste boxen till en Audi A4 -16. Bilen blev nästan snyggare med box än utan. Monterade boxen på modellanpassat wingbar edge. Blev väldigt bra. Enkel montering av box och takräcke.
ratingPackline takbox
Philippe René Stanley R. På 27/01/2018NX serien från Packline är dem ända takboxar som passar min Kia C’eed SW (då jag kan öppna bakluckan till 100% iaf utan att slå den mot boxen), därför vet att jag att detta kommer bli bra! Min box kommer nästa vecka, kan inte vänta!!! ;)
ratingPackline NX215
Johan W. På 25/02/2017Sitter som en smäck på bilen (A4 allroad). Otroligt lätt att montera med sina snabbfästen. Synd att det inte finns skidhållare som tillbehör till denna box men det funkar bra med de medföljande banden.
ratingMycket bra utseende
Fredik H. På 17/02/2017Passar mycket bra till Model S, sitter tight mot taket (ca 1cm) i kombination med Thule Lasthållare. Det som är lite sämre är ju det susande ljudet i kombination med glastaket som blir väldigt markant då bilen i övrigt är relativt tyst. Men det går att överleva om man inte skall ha den på hela vintern. Sedan är denna modell även lite gungig när man öppnar den. Det beror ju materialet i just denna. Glasfibermodellen är troligen betydligt styvare.
ratingFredrik
Kjell Fredrik Andréas H. På 16/02/2017Trevliga detaljer, snygg och stilren. Hade fått full poäng om öppnare hade varit lite mer distinkt
  


Faqs